Wil jij bewustere keuzes maken en grip houden op je eigen energie?Misschien ben je leidinggevende of HRM-er en gun je binnen jouw bedrijf iemand deze training? Of ben je zelf iemand die gebruik zou willen maken van deze training.

In 4 dagen geven wij je inzicht hoe je meer ruimte voor jezelf kan creëren en je keuzevrijheid te vergroten zowel in je privé leven als in je werk.

We vragen van jou of je werkgever een klein bedrag, 4 dagen van je tijd en zelfreflectie.

Richting geven aan jouw vitaliteit

Er komen steeds meer onderzoeken naar buiten dat niet medische oorzaken een groot gedeelte van het verzuim veroorzaakt. Wanneer er disbalans tussen werk en privé wordt ervaren is er zelfs een grotere kans op verzuim.

De werkgever heeft een grote verantwoordelijkheid en naar recent onderzoek heeft binnenkort de overheid ook een verantwoordelijkheid. Maatschappelijke factoren zijn eveneens van invloed zoals de gerichtheid op succesvol zijn, buitenkant en het grote ‘Ik’. We willen altijd gelukkig zijn, leuke dingen doen en ons vooral niet vervelen. We leggen de lat hoog en we vergeten dat we hersteltijd nodig hebben. Daarnaast is verbinding tussen mensen van ondergeschikt belang geworden. En helaas de verbinding met jezelf ook.

In onze training gaan we vooral met jezelf aan de slag. Want de eerste stap naar verandering en verdieping begint bij jezelf. Door te kiezen voor deze training zet je een duurzame verandering in gang bij jezelf, in jouw werkzame leven en in jouw persoonlijke leven.

Wat deze opleiding jou brengt

Gezond leven betekent volgens ons aandacht geven aan de 4 niveaus van leven en bewustzijn creëren op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel niveau.

Wij behandelen o.a. het volgende:

  • Hou houd je grip op je eigen energie?
  • We geven je inzicht in wat er gebeurt in jouw lichaam bij stress
  • Je gaat jouw hulpbronnen ontdekken
  • Je vergroot jouw keuze vrijheid
  • Je verkrijgt inzicht in gedragspatronen van jezelf en anderen
  • Wat zijn jouw drijfveren?
  • Hoe kun jij goed omgaan met de balans tussen werk en privé?
  • Wat is de invloed van je geest op je lichaam en andersom?
  • Je ontdekt de relatie tussen communicatie en vitaliteit; kun je een betere balans vinden?
  • Jouw bewustzijn wordt vergroot

Kortom we leren je meer sturing te geven aan jouw persoonlijke proces.

We kiezen gevarieerde werkvormen, ervaringsgerichte oefeningen en bieden je een theoretisch kader. We geven je inzichten mee die je direct in jouw leven kunt toepassen.

Door wie?

Inge Schultze laat mensen opnieuw kijken naar zichzelf en ze neemt je mee naar de bewustwording van je eigen gedrag, het gedrag van de ander en de effecten daarvan.

Ze is deskundig, zeer betrokken en windt er geen doekjes om. Inge is doortastend en sensitief tegelijk.

Henny Schuiring heeft veel inzichten in de drijfveren van mensen en is een goede verbinder. Zij maakt van zweverige zaken alleraardse dingen en leert mensen dat er meer is dan alleen denken (en piekeren!). Henny is nieuwsgierig, warm en heeft een passie in haar leven om bij zoveel mogelijk mensen stress te verminderen.

Waar?

De training wordt gegeven op het Groningse Hogeland vlakbij de kust in ‘Herberg Het klooster’ in Kloosterburen.

Wanneer

Op dinsdag 12 mei, maandag 25 mei, dinsdag 9 juni en maandag 22 juni van 09.30 tot 16.00.

Investering en aanmelding

Je kunt contact opnemen met Henny Schuiring op 06 15 38 66 65, waarna wij contact zoeken met jouw leidinggevende of de afdeling HRM.

Ook kun je jouw interesse kenbaar maken via jouw leidinggevende of de afdeling HRM. Hij of zij kan vervolgens telefonisch contact op nemen.

Voorafgaand aan jouw deelname vindt er een telefonische intake plaats.

De investering bedraagt slechts € 200,- exclusief btw inclusief koffie, thee en de lunches.

De groepsgrootte is maximaal 12 personen.

Professionele training op unieke locatie en bijna gratis; is er een addertje onder het gras? NEE

Dit is een eenmalig aanbod aangezien wij een prachtige nieuwe trainingslocatie willen promoten evenals de samenwerking tussen Sherpa trainingen en Laif. Vanwege dit lage instap tarief hopen we dat jouw organisatie sneller kiest om te investeren in jouw gezondheid en vitaliteit. Wij geloven namelijk sterk dat de wereld mooier wordt wanneer we ons wat lichter door het leven kunnen bewegen.
Het enige wat wij terugvragen is dat je een terugkoppeling geeft aan jouw leidinggevende of HRM contactpersoon en wij na afloop contact met hen opnemen.

Ps Wil je sparren over een opleiding op maat voor jouw organisatie aarzel dan niet om ook met ons contact op te nemen.