Sherpa

Sherpa organiseert trainingen en workshops op het gebied van communicatie, bewustwording en ontwikkeling. Individueel, groepsgewijs of in teamverband.

Verandering begint met bewustwording

Als we beter begrijpen hoe wij onszelf manifesteren en hoe wij daarin verschillen van anderen, kunnen we elkaar beter ‘verstaan’ en respecteren. Tegelijk worden we ook zelf sterker en evenwichtiger. Als we bereid zijn oude patronen los te laten kunnen we makkelijker uitreiken naar de ander en elkaar bekrachtigen in onze kwaliteiten waardoor onze verbinding sterker wordt. Zelfkennis is voorwaarde om dienend te worden aan het grotere geheel zonder onszelf te kort te doen. Het is belangrijk voor onszelf, voor onze organisatie maar ook voor onze wereld.

Herberg het Klooster

Sinds 2018 heeft Sherpa in ‘Herberg Het klooster’ in Kloosterburen haar thuis gevonden. Naast het geven van trainingen kunnen we nu ook groepen en individuen daadwerkelijk ‘herbergen’. Het is een mooie, verstilde en liefdevolle plek om de eigen binnenwereld te verkennen om daarna, geïnspireerd en opgeladen, weer de stap naar buiten te maken. Wil je op een dieper niveau barrières loslaten en het eigen helder weten en voelen ontwikkelen? Dan kun je in onze herberg ook terecht voor bijvoorbeeld retraites, meditatie, coaching, healing en systemisch werk.

Wij zijn er voor jou!

We helpen je graag jouw weg te vinden en zorgen dat je daarbij stevig op je eigen benen blijft staan. Hartelijkheid, humor en relativeringsvermogen vinden we belangrijke ingrediënten in dit proces want het leven mag tenslotte ook gevierd worden! Zo hopen we bij te dragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling en het meesterschap over je eigen leven. Zodat jij jouw unieke plaats in de wereld vindt.

In-company training

Onze expertise is ook inzetbaar op andere locaties. Wij denken daar graag over mee.