Drie weken onderweg in het weeshuis en zorgboerderij

Lieve donateurs en betrokkenen,

vanuit Mumbai hier een update met de belangrijkste dingen die al gebeurt zijn in de afgelopen weken.
In het weeshuis BalAnand ben ik de eerste dagen geweest en heb ik tevens  regelmatig nog overleg over de gang van zaken daar.
Omdat de kindertjes heel veel last van luizen hebben en ze resistent zijn voor het indiase antispul had ik vanuit nederland een tas vol meegenomen en tevens is er een plan van aanpak gemaakt om de luizen goed te lijf te gaan en dat is niet echt gemakkelijk kan ik je zeggen daar in het weeshuis en met de indiase normen en waarden...maar goed we zijn vd week gestart en we hebben goede hoop!
Verder heb ik wat muizekinstrumenten gekocht en ga ik tevens nog wat goede trommeltjes kopen voor de kids om wat energie daarin kwaijt te kunnen.
We gaan ws ook in gesprek  met  een luierfabrikant om niet afhankelijk te zijn van donaties voor de luiers maar dat er struktureel luiers binnen komen voor de kids die het nodig hebben. Voor de andere kopen we nieuwe goede katoenen, zeker voor de babys kan dat prima!

De zorgboerderij:
daar is het eerste geld nog naar wat verf gegaan omdat de kamer van de kids onbewoonbaar waren door flinke lekkage tevens in activiteitencentrum. Omdat de elektra regelmatig uitvalt is er tevens besloten om een nieuwe lijn aan te leggen en dat is nu bijna gebeurt, de verf zit er al weer mooi op op de kamers en de kids zijn inmidels alwer terug verhuisd, nu wordt de activitetienruimte nog aangepakt.
Verder heb ik een gitaar aangeschaft en er komt er nog 1 bij want ik ga les geven en er zijn meer gegadigden, kunnen ze strax mooi samen spelen!
Ook hier komen nog trommels voor de kids. Vandaag tevens wat studie platen gekocht voor de engelse lessen met dieren , fruit en vogels....
Verder ga ik op pad voor elctrische tandenborstels, als de elektra toch niet meer uitvalt....want de gebitsverzorging kan veel beter en ze schijnen hier ook te koop!

Dit is even wat er al gepasseerd is en er zijn nog veel meer plannen maar die komen nog en die dienen zich ook wel aan.
Ik heb het erg naar mijn zin en voel me alweer helemaal thuis in India met de lieve kids. En over drie weken vertrekt Inge ook voor een maand!!!
zie verder ook het blog www.engelnicaragua.waarbenjij.nu

lieve groet Elly

coachingteam