Algemeen

Na 15 jaar in Zutphen actief te zijn geweest zijn wij verhuisd naar Het Klooster in Kloosterburen. www.herberghetklooster.nl

Deze stap maakt het mogelijk om ook voor langere tijd bij ons te verblijven

Sherpa is een trainingsbureau dat als gids graag de helpende hand biedt. 
We begeleiden op onze eigen energieke en enthousiaste wijze individuen en teams.
 Sherpa heeft als doel de wereld mooier te maken!

Daarom steunen wij met de opbrengst, projecten o.a. voor vrouwen en kinderen in binnen en buitenland.

 
Sherpa organiseert trainingen en workshops op het gebied van communicatie, persoonlijke- en teamontwikkeling. Daarnaast is Sherpa een spiritueel centrum waar mensen zich op een dieper niveau met zichzelf en hun omgeving kunnen verbinden. Want naast mentale trainingen vinden wij dat mensen zich (zeker in deze tijd) ook emotioneel, fysiek en spiritueel mogen ontwikkelen.
 In een tijd waarin alles zo aan het veranderen is, hebben we gemerkt dat er behoefte is ontstaan aan een plek waar mensen dit kunnen doen. Deze tijd vraagt van ons, mensen, dat wij uit ons individualistisch- en egoïstisch tijdperk komen.
De grote veranderingen in de wereld, o.a. door de economische crisis biedt hierin kansen voor velen! Het lijkt erop dat dit tijdperk zich aan het keren is en wij genoodzaakt zijn, ons meer te gaan richten op: verbondenheid en gemeenschapszin om een breed collectief draagvlak te gaan creëren waarin velen een “onderkomen” vinden. Dat wij op een gemeenschappelijke manier de schouders eronder zetten, door ons samen, maar ook individueel sterker te maken.
Als we diep naar binnen durven kijken zien we waar ons verlangen ligt, waar we verantwoordelijk voor zijn, waar onze levenstaak ligt, zodat we groter kunnen worden, zonder alleen maar op onszelf gericht te zijn.
Dit biedt ons centrum, dat mensen even “thuis” kunnen komen, zich veilig weten en van daaruit de stap naar binnen én weer naar kunnen buiten maken. Middels meditatie, krachtgroepen, creativiteit, healing op een diep niveau, het ontwikkelen van het eigen helder weten en voelen en zo meer.
Elkaar en zichzelf bekrachtigen in de kwaliteiten die een ieder heeft, zonder concurrerend te zijn. Maar juist, elkaar het licht willen door geven, op deze manier zullen we sterker, evenwichtiger en volwassener worden. Daardoor hoeven we minder ego gericht te zijn, omdat oude pijnen verdwijnen en we vandaar uit bereid zijn de uitreiking naar de ander te maken en kunnen we ons verbinden. Want we komen immers niet meer te kort, we worden alleen maar meer en kunnen daarin op een passende manier bescheiden en dienend zijn. Dit alles is niet alleen belangrijk voor de individuele mens, maar voor de hele maatschappij.
Ook op het werk binnen teamverband kan dit grote productieve processen opleveren en bieden wij graag onze kwaliteit en ondersteuning.
 
Sherpa, staat onder leiding van Inge Schultze en Marlies Pastoor.
 

Voor meer informatie: neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

coachingteam